O reţetă gustoasă pe zi: Chiftele de cartofi cu sos de iaurt

Ultima actualizare:

    Chiftele de cartofi cu sos de iaurt
Chiftele de cartofi cu sos de iaurt

Pentru chiftele: 500 g cartofi noi, 2 linguri amidon, 2 ouă, ½ legătură mărar, sare, ulei; Pentru sos: 250 g iaurt, 2-3 căţei de usturoi zdrobiţi, sare, piper, mărar verde tocat.

Preparare Chiftele de cartofi cu sos de iaurt:

Pentru sosul de iaurt, amesteci foarte bine toate ingredientele, până se omogenizează, şi îl dai la rece. Freci cartofii cu sare grunjoasă, îi speli şi îi fierbi întregi, până se înmoaie. Când s-au răcit, îi dai prin maşina de tocat sau prin răzătoarea mare şi îi pui într-un vas. Adaugi amidonul, ouăle, mărarul tocat, un praf de sare şi amesteci până la omogenizare. Formezi chiftele, le aplatizezi şi le prăjeşti în ulei, până se rumenesc. Le scoţi pe hârtie absorbantă. Le serveşti cu sosul de iaurt.

image
image
image
image
image
image
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net