O reţetă gustoasă pe zi: Chec sărat cu spanac

Ultima actualizare:

    Chec sărat cu spanac
Chec sărat cu spanac

Ingrediente

6 ouă

6 linguri ulei

6 linguri făină

1 plic praf de copt

500 g spanac

100 g brânză telemea

100 g şuncă

piper

sare

Preparare

1. Separi gălbenuşurile de albuşuri şi baţi spumă albuşurile. Gălbenuşurile le amesteci bine cu uleiul, apoi le pui peste albuşuri şi mixezi. Încorporezi făina şi praful de copt stins.

2. Separat, pui la fiert apă cu sare şi opăreşti frunzele de spanac 2-3 minute. Tai şunca şi brânza cubuleţe, după care le adaugi în compoziţia de chec, alături de spanacul tocat şi de un praf de piper.

Amesteci cu grijă.

3. Încingi cuptorul şi tapetezi o tavă. Torni checul în ea şi-l dai la cuptor până trece testul scobitorii. Pentru a-ţi asigura reuşita reţetei, nu deschizi cuptorul în primul sfert de oră şi nu tai checul înainte de răcire.

image
image
image
image
image
image
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net