O reţetă gustoasă pe zi: Ceapă umplută cu pui

Ultima actualizare:

    Ceapă umplută cu pui
Ceapă umplută cu pui

Reţeta gustoasă de azi este ceapă umplută cu pui.

Ingrediente Ceapă umplută cu pui:

8 cepe mari, 1 piept de pui, sare, piper, 2-3 fire pătrunjel, 150 g bacon făcut fâşii, 150 g parmezan ras.

Preparare Ceapă umplută cu pui:

Speli şi cureţi cepele de foi şi tai capacele cepelor pe care le păstrezi. Scoţi interiorul lor şi păstrezi doar 2 foi, apoi le fierbi pe baie de aburi 6-7 minute şi le laşi la răcit. Fierbi pieptul de pui şi, când e gata, îl scoţi, îl laşi să se răcească, apoi îl tai fâşii. Într-un bol, amesteci carnea cu pătrunjelul tocat şi cu parmezanul. Tai restul de ceapă rămas, îl adaugi în compoziţie şi omogenizezi. Umpli cepele cu acest amestec şi potriveşti gustul cu sare şi piper. Deasupra presari parmezanul şi aşezi baconul, iar la final le acoperim cu capacele păstrate. Aşezi cepele pe grătarul cuptorului bine încins şi le ţii până se rumeneşte baconul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net