O reţetă gustoasă pe zi: Ceafă cu sos de smântână

Ultima actualizare:

    Ceafă cu sos de smântână
Ceafă cu sos de smântână

Ingrediente

6 felii ceafă de porc

1 cub unt

200 g smântână

2-3 linguri capere

50 ml vin alb

sare

piper

1 lingură oțet

măsline

½ legătură pătrunjel

Preparare

1. Fierbi ceafa în apă cu puțină sare. Când este gata, o scurgi și-o lași să se răcorească.

2. Pui într-o tigaie la încins untul și când este topit, adaugi caperele și oțetul și lași să dea câteva clocote. Stingi cu vin apoi adaugi smântâna, omogenizezi bine și potrivești de sare și piper.

3. Așezi carnea într-un vas termorezistent, adaugi sosul de capere și smântână, pătrunjelul tăiat mărunt și dai la cuptor. Întorci din când în când carnea, ca să se îmbibe mai bine în sos. Când acesta s-a îngroșat suficient, poți servi asezonat cu măsline, după preferință.

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net