O reţetă gustoasă pe zi: Budincă de spanac

Ultima actualizare:

    Budincă de spanac
Budincă de spanac

Ingrediente Budincă de spanac:

1 kg cârnați proaspeți, 3 cepe, 50 ml vin roșu, 3 linguri făină, 500 g spanac, 4 ouă,  300 g cașcaval, 100 ml smântână, ulei, sare, piper.

Preparare Budincă de spanac:

Aşezi cârnaţii într-un vas rotund termorezistent, în care ai întins hârtie de copt, şi îi dai la cuptorul încins, aproximativ 30 de minute, până se rumenesc. Cureţi ceapa şi o tai julien. Într-o tigaie, o căleşti, în puţin ulei încins, până îşi schimbă culoarea. Dai deoparte. Încorporezi făina până se omogenizează, apoi o pui pe foc şi torni vinul, în fir subţire. Amesteci până se evaporă alcoolul. Separat, amesteci ouăle, spanacul opărit şi scurs, smântâna, caşcavalul ras, sare, piper şi  rozmarin, după gust. Combini toate ingredientele, apoi încorporezi ceapa. Scoţi tava cu cârnaţi din cuptor şi întinzi peste ei, uniform, compoziţia cu spanac. Dai vasul la copt, încă 30 de minute, până se rumeneşte.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
slanina ceapa webp
salata de boeuf jpeg
unnamed jpg
Mercur Retrograd, horoscop jpg
02pharma jpg
cabbagerolls 9900923 1280 jpg
Horoscop, foto Shutterstock jpg
cupon progresiv 2560x1440 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net