O reţetă gustoasă pe zi: Budincă de conopidă cu piept de pui

Ultima actualizare:

    Budincă de conopidă cu piept de pui
Budincă de conopidă cu piept de pui

Rețeta gustoasă de azi este budincă de conopidă cu piept de pui.

1 conopidă,  1 piept de pui fript, 200 ml lapte, 1 lingură smântână, 150 g telemea rasă, 2 morcovi fierţi, 1 lingură făină, 2 căţei usturoi, câteva fire de pătrunjel, 1 ou, sare, piper, unt, pentru uns tava, 2 linguri pesmet, pentru tavă.

Preparare Budincă de conopidă cu piept de pui:

Desfaci conopida în bucheţele, le pui la fiert în apă sărată, un sfert de oră. Le scurgi bine. Pisezi usturoiul. Amesteci 100 g de brânză cu oul, făina şi laptele. Adaugi sare şi piper, după gust. Când s-a omogenizat, încorporezi smântâna, usturoiul şi morcovii tăiaţi felii. Ungi o tavă cu unt şi presari pesmet. Adaugi bucheţelele de conopidă, amestecul de brânză şi carnea de pui tăiată. Presari restul de telemea şi dai vasul la cuptor până când budinca devine aurie. O serveşti decorată cu pătrunjel tăiat.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
Ce nutrienți sunt esențiali pentru funcția cognitivă la adulți jpg
Ce trebuie să faci dacă vrei să îți organizezi nunta pe plajă jpg
horoscop jpeg
piftie jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net