O reţetă gustoasă de Crăciun pe zi: Piftie de curcan

Ultima actualizare:

    Piftie de curcan
Piftie de curcan

Ingrediente

2 aripi de curcan

1 cană mazăre, scursă

1 pulpă inferioară curcan

1 ceapă mare

2 morcovi

2 căpăţâni de usturoi

7 l apă

sare

Preparare

1. Pui carnea la fiert, împreună cu ceapa şi morcovii, în 7 litri de apă, la foc iute. Spumuieşti din când în când. După ce ai luat toată spuma, dai focul mai mic şi laşi să fiarbă aproximativ 2-3 ore. Carnea este gata când se desprinde uşor de pe oase. Adaugi sare după gust.

2. După ce a fiert, scoţi carnea din oală şi o laşi să se răcească, apoi o tai bucăţele şi o pui în boluri, împreună cu mazărea, morcovii fierţi, tăiaţi rondele. Scoţi şi ceapa din apa în care au fiert toate şi, când aceasta s-a mai răcit, pui usturoiul.

3. Înainte să pui apa în boluri, peste carne, o răstorni de trei ori dintr-o oală în alta, pentru a deveni limpede. Ulterior, o torni în boluri, printr-o strecurătoare. Depozitezi recipientele la rece ca să se închege compoziţia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net