Negresă de post: Pîrvuleţ Nicoleta

Ultima actualizare:

    Negresă de post
Negresă de post

Ingrediente:

Jumătate cană cu ulei, 1 cană cu zahăr, 1 cană apă minerală, 2 căni făină, 1 plic zahăr vanilat, 1 plic praf de copt, coaja rasă de lămâie, 4 linguri cu gem (eu am folosit gem de căpşuni), 2 portocale tăiate bucăţi mici, 4 linguri cu cacao.

Preparare

Se amestecă uleiul cu zahărul, apoi se adaugă apa minerală, gemul de căpşuni, făina în ploaie (să nu facă cocoloaşe), zahărul vanilat, praful de copt, lămâia răzuită, cacao şi, la sfârşit, portocalele.

Se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se introduce la cuptor pentru aproximativ 45 minute. Se taie după ce se răceşte. Se pudrează cu zahăr pudră (sau se răzuieşte ciocolată de post).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net