Musaca de cartofi şi carne tocată – Roxana Mihăică

Ultima actualizare:

    Musaca de cartofi și carne tocată
Musaca de cartofi și carne tocată

Ingrediente

1/2 kg carne tocată de vită

5-6 cartofi mari

3 cepe mari

2 roşii

cimbru

busuioc

un borcan bulion

1 morcov

1 ţelină

sare

piper

unt

Mod de preparare

Am fiert cartofii în coajă (după ce i-am spălat în prealabil) şi i-am lăsat la răcit. I-am curăţat de coajă. Compoziţia de carne am pregătită-o astfel: ceapa, morcovul, ţelina şi bulionul se călesc în puţin ulei, după care se pune apă cât cuprinde să fiarbă, între timp se pune şi carnea tocată şi se lasă să scadă până când legumele şi carnea s-au făcut complet. Se condimentează cu sare piper, cimbru şi busuioc. Am luat un vas yena şi l-am uns cu unt, am ras un rând de cartofi fierţi, am pus un rând de carne şi tot aşa până se termină toată compoziţia. Se bagă la cuptor şi se lasă aproximativ 25-30 min. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net