Moviliţa cremoasă – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Moviliţa cremoasă
Moviliţa cremoasă

Blat:

3 ouă

3 linguri zahăr

2 linguri făină

1 lingură cacao

1/2 plic de praf de copt

un vârf de sare

Crema:

1 plic de cremă de frişcă

500 ml lapte

3 linguri zahăr

200 g frişcă bătută

1 ciocolată amăruie răzuită

jumătăţi de piersici decojite, din compot

Mod de preparare:

Batem spumă albuşurile cu sarea şi zahărul, adăugăm pe rând câte un gălbenuş, iar la sfârşit, făina cu cacao şi praful de copt. Punem compoziţia într-o tavă rotundă (diametrul 24 cm) tapetată cu hârtie de copt şi dăm la cuptor la foc mic spre mediu, 30-35 minute. Când blatul s-a răcit, cu ajutorul unei linguriţe, scobim în interior uşor, lăsând o margine de 1cm. Firimiturile scoase le punem într-o farfurie.

Cremă:

Praful de budincă îl preparam conform instrucţiunilor de pe plic. Când s-a răcit crema, adăugăm frişcă bătută şi ciocolată rasă. Blatul îl insiropam cu sirop din compot, aşezăm în interiorul blatului jumătăţile decojite de piersici, peste ele aşezăm crema în formă de moviliţă şi la final presăram firimiturile din farfurie. Eu am pus ca şi decor inimioare de zahăr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net