Minitarte cu jeleu de căpşuni - Aluculesei Brînduşa

Ultima actualizare:

    Minitarte cu jeleu de căpşuni
Minitarte cu jeleu de căpşuni

Ingrediente:

250 g făină de grâu, 100 g unt, 100 g zahăr, 6 linguri de apă, 1 ou, o esenţă de vanilie.Pentru jeleu: 400 g căpşuni, 2 plicuri gelatină, 2 linguri de zahăr.

PreparareSe pune făina de grâu într-un vas şi peste ea adăugăm untul la temperatura camerei, oul, zahărul, esenţa şi apa şi facem un aluat pe care îl dăm la frigider la rece, cam 12 ore.Când s-a întărit şi s-a răcit bine, îl scoatem şi facem din el o foaie din care vom tăia cu o formă floricele pe care le aşezăm apoi în tava de minitarte în care am presărat făina, dăm tava la cuptor, lăsăm să se coacă la foc mare cam 10 minute, când sunt coapte se lasă să se răcească un pic, le scoatem şi le aşezăm pe un platou.Se spală apoi căpşunele şi se lasă la scurs, apoi se pun în blender, se adaugă zahărul şi gelatina şi se mixează bine câteva minute .Se ia cu o lingură compoziţie şi se pune pe mijlocul minitartelor şi se dă apoi platoul la frigider la rece să se întărească.

Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net