Mieluţ pascal – Florentina Hij

Ultima actualizare:

    Mieluţ pascal
Mieluţ pascal

Ai nevoie de:

2 ouă,180 g zahăr, 90 ml ulei, 90 ml smântână, 1 linguriţă de unt, 2 stafide, 20 g zahăr pudră, 5 g praf de copt, 180-200 g făină.

Pregăteşti aşa:

Baţi foarte bine ouăle cu zahărul, adaugi trptat uleiul, smântâna şi la final făina amestecată cu praful de copt. Omogenizezi compoziţia şi o torni în formă de miel unsă cu unt şi tapetata cu făină. Aşezi forma pe o tavă şi o dai la cuptorul preîncălzit circa 25 de minute. După răcire scoţi mieluţul cu grijă din formă, îi fixezi stafidele drept ochi şi îl pudrezi cu zahărul pudră. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
suc cola suc acidulat bauturi carbonatate shutterstock 361921463 jpg
vin rosu (2) jpg
porc carne adobestock jpg
Sos de rosii jpg
dans jpg
image png
horoscop 4 august jpg
BeFunky collage   2025 12 14T201653 072 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net