Macrou la cuptor – Ermina Vlăsceanu

Ultima actualizare:

    Macrou la cuptor
Macrou la cuptor

Am avut nevoie de: 3 bucăţi macrou , 2 căpăţâni de usturoi,  0,5 l suc de roşii,o ţelina feliată,150 ml ulei, sare, piper, cimbru, o frunză de dafin, pătrunjel.

Mod de preparare

Am luat peştii, i-am curăţat de maţe şi i-am spălat bine. Am pus apă caldă peste ei şi i-am lăsat să aştepte până când le-am pregătit vasul pentru gătit. Am uns cu ulei vasul de yena,  apoi am aşezat feliile de ţelină peste care am pus peştii. Am pisat  usturoiul, apoi l-am amestecat cu sucul de roşii şi l-am turnat peste peşte. Am mai adăugat sare, piper, cimbru şi o frunză de dafin şi l-am pus în cuptorul încălzit. După o oră am adăugat pătrunjel tocat deasupra şi a urmat degustarea. A fost delicios!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net