Înţepătura albinei (Bienenstich), cea mai gustoasă prăjitură cu migdale

Ultima actualizare:

    Răsfaţă-te cu acest desert savuros!clickpoftabuna.ro
Răsfaţă-te cu acest desert savuros!clickpoftabuna.ro

Acest desert necesită multă răbdare, dar va merita efortul tău, precum şi timpul investit în prepararea sa. Stratul delicios şi lipicios de caramel, precum şi toppingul de migdale vor face prăjitura înţepătura albinei irezistibilă.

Înţepătura albinei (Bienenstich) – IngredientePentru blat

500 g făină1 lingură drojdie uscată130 g zahăr1 linguriţă sare350 ml lapte integral4 ouă110 g unt, tăiat cubuleţeunt, pentru tapetat tava

Pentru umplutură

470 ml lapte integral1 păstaie de vanilie (desfăcută pentru a obţine seminţele)6 gălbenuşuri100 g zahăr30 g amidon de porumb1/2 linguriţă sare360 ml smântână pentru frişcă

Pentru topping

190 g unt, tăiat cubuleţe100 g zahăr10 linguri miere80 ml smântână pentru frişcă1/2 linguriţă sare310 g fulgi de migdale

Află cum se prepară înţepătura albinei (Bienenstich) pe clickpoftabuna.ro!

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net