Inimioare dulci – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Inimioare dulci
Inimioare dulci

Ingrediente

500 g smântână lichidă pentru frişcă

4 ouă

200 g zahăr

3 plicuri gelatină

esenţă vanilie

piersici decojite din compot

foi de pandişpan

fructe de pădure

1 pliculeţ Tort Gelee

Mod de preparare

Separăm albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile le mixăm bine cu puţin zahăr. Amestecăm gălbenuşurile cu zahăr la bain-marie, iar când acesta s-a topit, adăugăm albuşurile, amestecând încet. Punem esenţa de vanilie. Separat mixăm bine smântâna, frişcă şi o adăugăm peste compoziţia de mai sus. Gelatina o preparăm conform indicaţiilor de pe pachet şi o adăugăm şi pe ea în compoziţie. Piersicile decojite le tăiem bucăţi mici şi le amestecăm în compoziţie.

Cu ajutorul unor forme de aluminiu în formă de inimioară sau alte forme /flori, tăiem din blatul de pandişpan. Tapetăm o tavă care să încapă în frigider, cu hârtie de copt, punem blatul în formă de inimioară în formă de aluminiu cu care am tăiat blatul, apoi creama până umplem spaţiul gol. Deasupra decorăm cu bobiţe de fructe de pădure peste care punem cu lingura din Tort Gelee, preparat conform instrucţiunilor după pliculeţ, pentru a fixa mai bine fructele. Dăm la rece 6-7 ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net