Gustarea pescarului - Albert Daniel Bertoni

Ultima actualizare:

    Gustarea pescarului
Gustarea pescarului

Ingrediente:

1 file pește (la alegere)1 felie mămăligă rece2 linguri uleisare, piper150 gr sfeclă coaptăcateva feliuțe de lămâiefire de chivascremă balsamică.

Preparare:

Fileul de pește se comdimentează si se prăjește în tigaie, în ulei. Felia de mămăligă se frige pe grill. Sfecla coaptă se dă pe răzătoare și se amestecă cu cremă balsamică și piper măcinat. Pe o farfurie așezăm felia de mămăligă, iar pe ea întindem sfecla. Deasupra așezăm peștele. Decoram cu felii de lămâie și fire de chivas. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub neti sandu png
dieta fructe fibre depositphotos1 jpeg
ceai freepik1 jpeg
zodii, foto shutterstock jpg
vinete umplute istock jpg
1 racitura piftie moldoveneasca jpg jpeg
zodii, foto shutterstock jpg
Manichiura cu gel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net