Cherdele – Maria Ene

Ultima actualizare:

    Gherdele
Gherdele

Preparare: Aluatul unul obişnuit de pâine cu tot procesul sau 1kg făină, 400ml apă, 1 nucă drojdie, sare , 50 ml ulei. Se frământă bine şi se lasă la dospit. Umplutura: 1kg brânză proaspătă sau telemea, 2 legături generoase de ceapă verde, 2 legături mărar,  4-5 ouă. Din aluat se fac mici sfere pe care adăugăm 2-3 liguri compoziţie, 4-5 ouă şi 400 ml smântână se bat cu un praf de sare şi se toarnă deasupra. Se dă la cuptor pentru 30-40 min. Depinde de cuptorul fiecăruia. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net