Flori de dovlecel patisson pane – Aluculesei Brînduşa

Ultima actualizare:

    Flori de dovlecel
Flori de dovlecel

Ingrediente:

  -1 castronel de flori de dovlecel patisson,

  -1 ou,

  -100 ml.lapte dulce,

  -1 linguriţă oregano,

  -sare după gust,

  -2 linguri făină de grâu,

  -1 căciulie de usturoi.

Mod de preparare:

-Florile se pun sub jetul de apă şi se clătesc uşor, apoi se lasă la scurs sau se scutură uşor de apă.

-Într-un vas se pune oul, laptele, oregano, sarea şi se omogenizează.

-Se trec florile prin făină de grâu, prin compoziţia de ou şi se pun la prăjit în tigaie, se prăjesc pe ambele părţi şi se servesc pe frunze de busuioc, alături de un mujdei de usturoi. Să aveţi poftă dragilor şi să încercaţi această reţeta. Este uşor de făcut şi gustul este unul deosebit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net