Drob cu piept de pui, ficăţei şi carne tocată de porc – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Drob de pui, ficăţei şi carne tocată de porc
Drob de pui, ficăţei şi carne tocată de porc

Ingrediente

2 piepţi de pui

1 kg de ficăţei de pui

600 g carne tocată de porc

200 g ciupercuţe (micuţe)

5 ouă

4 ouă fierte

4 legături de ceapă verde, 2 legături de usturoi verde

2 legături de pătrunjel, 2 legături de mărar

sare, piper

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe şi se adună spuma. Ficăţeii se fierb separat. Când au fiert, se scurg, se toacă mărunt, atât carnea de pui, cât şi ficăţeii. Într-un vas încăpător se adaugă carnea de pui, ficăţeii, carnea tocată de porc, ouăle crude, verdeaţă tocată mărunt, sare, ppiper, după gust şi ouăle fierte, tocate mărunt. Se tapetează cu hârtie de copt două forme de chec. Se adaugă compoziţia şi introducem în compoziţie din loc în loc ciupercutele mici. Dăm la cuptor la foc mic spre mediu, în jur de 60 minute. Servim drobul pe pat de salată verde şi ridichi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net