Dovlecei umpluţi cu brânză – Mirela Manz

Ultima actualizare:

    Dovlecei umpluţi cu brânză
Dovlecei umpluţi cu brânză

Ingrediente:

-          2 dovlecei

-          1 ou

-          puţin ulei

-          200 g de brânză (poate fi 100 g telemea de vacă mai proaspătă şi 100 g brânză sărată de vacă)

-          sare

-          piper

-          frunze de pătrunjel

Mod de preparare:

Se spală dovleceii foarte bine şi se taie pe jumătate în lung. Se curaţă de miez cu ajutorul unei linguriţe. Miezul se dă pe răzătoare şi se amestecă cu brânza rasă, oul bătut, sare şi piper după gust. Dovleceii scobiţi se umplu cu compoziţia rezultată.  Într-o formă pentru cuptor se pune puţin ulei şi foarte puţină apă (câteva picături) şi se aşază dovleceii cu umplutură în sus, iar deasupra lor se presară frunze proaspete de pătrunjel tocate. ( eu am pus uscate că nu am avut). Se dă la cuptor până se rumeneşte frumos. Se pot servi atât calzi cât şi reci.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
toba
1698834835 massif jpeg
601351988 25890405303914047 8863238633936513198 n (1) jpg
horoscop solstitiul de iarna jpg
piftie jpg
Stimulare artificiala creier Twitter jpg
7blji0 (2) jpg
cu ce te poate ajuta un avocat specializat in succesiune i imobiliare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net