Creveţi în sos dulce picant cu busuioc – Bianca Panazan

Ultima actualizare:

    Creveţi în sos dulce picant cu busuioc
Creveţi în sos dulce picant cu busuioc

Ingrediente   

•  200 g creveţi

•  1 ceapă albă

•  2 căţei de usturoi

•  4-5 roşii lunguieţe

•  frunze de busuioc

•  50 ml vin alb

•  1 linguriţă oţet balsamic

•  1 plic zahăr brun

•  peperoncino

•  sare/piper

•  ulei de măsline

Mod de preparare

Ceapa se taie solzişori şi se pune la călit împreună cu usturoiul pisat pentru câteva minute. Creveţii se spală bine, se scurg de apă şi se pun peste ceapa călită, se mai adaugă puţin ulei de măsline. Se stinge cu vinul alb, se pun frunzele de busuioc şi roşiile tăiate în patru. Se condimentează şi după câteva minute adăugăm zahărul brun şi oţetul balsamic. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net