Crème caramel – Bertoni Albert

Ultima actualizare:

    Creme caramel
Creme caramel

Ingrediente (pentru 4 porții)

- 4 ouă- 400 ml lapte- 100 grame zahăr- semințele unei păstăi de vanilie- 120 g zahăr- 200 grame zahăr

Mod de preparare:

Se fierbe laptele cu vanilia. Ouăle se bat bine cu cele 120 grame zahăr și amestecul se adaugă în laptele călduț.  Se topesc celelalte 200 grame de zahăr până se obține un caramel și se tapetează 4 forme termorezistente. După aceea se toarnă în ele amestecul de lapte cu ouă și se coc pe bain-marie la foc mediu, în cuptor, timp de 30 minute. După ce s-au copt se vor răci la temperatură ambientală apoi se vor lăsa minim 4 ore în frigider. Se servește cu fructe la alegere și cu sosul rezultat în urma coacerii. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net