Cremă de zahăr ars cu vişine - Andreea Rădulescu

Ultima actualizare:

    Cremă de zahăr ars cu vişine
Cremă de zahăr ars cu vişine

Ingrediente:

5 ouă, 400 ml lapte, 100 ml frişcă lichidă, 4 linguri zahăr pentru cremă, 8 linguri zahăr pentru caramelizare, 2 plicuri zahăr vanilat, ½ kg vişine fără sâmburi.

Preparare

Se pun cele 8 linguri de zahăr într-o cratiţă înaltă. Se lasă pe foc să se topească, până capătă o culoare maronie. După ce s-a topit, se ia cratiţa de pe foc. Cât timp este zahărul caramelizat, se distribuie uniform pe pereţii vasului, apoi se lasă la răcit.Într-un vas se bat ouăle spumă cu mixerul. Se adaugă zahărul pentru cremă şi zahărul vanilat. Treptat se adaugă laptele şi frişca lichidă, mixându-se continuu.În cratiţa tapetată cu caramel se adaugă vişinele, apoi compoziţia. Se pune la cuptorul încins şi se lasă 1h. Când este gata se lasă să se răcească bine. După ce s-a răcit se ţine la frigider pentru 2-3h.

Se răstoarnă crema de zahăr ars pe un platou şi se ornează după preferinţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net