Cremă de cafea – Albert Daniel-Bertoni

Ultima actualizare:

    Cremă de cafea
Cremă de cafea

Ingrediente (pentru 4 porţii)

a) pentru bază- 100 g biscuiți digestivi - 40 g unt topit- 30 g zahăr pudră- 1 lingură cacaob) pentru cremă- 300 g mascarpone- 150 g zahăr pudră- 4 lingurițe cafea solubilă- 10 ml apă caldă- 1 fiolă esență de rom- 15 g gelatină granulePreparare:

Pregătim pentru început baza, amestecând biscuiții zdrobiți cu untul topit, lingura de cacao și zahărul pudră. Distribuim amestecul în 4 forme circulare din inox și presăm bine. Le dăm la rece până pregătim crema.Mixăm bine crema mascarpone cu zahărul. Diluăm cafeaua in cei 10 ml apă caldă și o adăugăm, împreună cu esența de rom peste crema mascarpone și mixăm în continuare. Dizolvăm gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și o încorporăm în crema preparată. Turnăm crema rezultată în formele din inox, peste baza de biscuiți. Nivelăm și le depozităm în frigider cel puțin 3 ore înaintea servirii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net