Cotlete marinate în bere neagră cu sos de hrean - Daniel Bertoni

Ultima actualizare:

    Cotlete marinate în bere neagră cu sos de hrean
Cotlete marinate în bere neagră cu sos de hrean

Ingrediente pentru o porție

- 2 felii cotlet de porc, fără os- 1 bere neagră- 2 lingurițe de hrean ras- 1 linguriță boabe de muștar- zeama de la o jumătate de lămâie- 1 linguriță ulei de măsline- 1 ceapă roșie- 200 ml smântână de gătit- 1 lingură hrean ras- 3 lingurițe oțet - 1 linguriță zahăr- sare, piper alb măcinat

Preparare:

Muștarul, zeama de lămâie, ceapa tăiată julien și hreanul, le-am pus intr-un bol mediu. Toate astea le-am îmbăiat in bere neagră. Apoi am cufundat cotletele în marinada rezultată, am acoperit bolul și l-am introdus în frigider pentru 4 ceasuri.Dupa trecerea lor, am scos cotletele pe o farfurie, am înlăturat ceapa și am pus marinada pe foc până a scazut la jumătate.Cotletele au "aterizat" direct pe grătarul bine încins, câte 4 minute pe fiecare parte, stropindu-le regulat cu marinada.In ceea ce privește sosul, am pus smântâna pe foc, într-o cratiță. Când s-a încălzit, am adăugat zahăr, sare, piper, oțet, hrean. Am amestecat timp de 1 minut, și am oprit focul. Ca garnitură, am optat pentru cartofi Duchesse (bezele de cartofi).Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
Ce nutrienți sunt esențiali pentru funcția cognitivă la adulți jpg
Ce trebuie să faci dacă vrei să îți organizezi nunta pe plajă jpg
horoscop jpeg
piftie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net