Cotlet cu os pe pat de legume - Monica Marton

Ultima actualizare:

    Cotlet cu os pe pat cu legume
Cotlet cu os pe pat cu legume

Ingrediente necesare pentru două porţii:

400 de grame de cotlet de porc, cu oso ceapă marepatru roşii mari, coapte şi zemoaseun ardei capiaun ardei iute, micdoi morcovio jumătate de legătură de mărar verdeo jumătate de linguriţă de piper roşuun vârf de cuţit de turmericun vârf de cuţit de nucşoarăo linguriţă de sare

Preparare:

Tăiaţi carnea de porc în două bucăţi a câte 200 de grame fiecare.

Curăţati, spălaţi şi tocaţi grosier ceapa şi morcovii; spălaţi ardeii, roşiile şi mărarul. Eliminaţi cotorul din ardei şi îi tăiaţi fidelută; tocaţi roşiile pe care le decojiţi şi tăiaţi cubuleţe.

Puneţi toate legumele tocate (ceapa, ardeiul capia, ardeiul iute, roşiile, morcovii) într-o cratiţă la foc mic, amestecaţi un minut până legumele încep să lase zeamă, apoi adăugaţi carnea de porc şi sarea. Lăsaţi carnea să fiarbă, la foc mic, acoperită cu un capac, în acest suc de legume, aproximativ 40 de minute, amestecând periodic.

După 40 de minute, adăugaţi piper, turmeric, nucşoară şi amestecaţi toate ingredientele.

Lăsaţi compoziţia încă trei minute să povestească cu condimentele şi apoi opriţi focul şi adăugaţi mărarul tocat.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net