Coşuleţe cu merinde - Ileana Drula

Ultima actualizare:

    Coşuleţe cu merinde
Coşuleţe cu merinde

Mod de preparare

Alegem cartofi cât mai mari, îi spălăm, îi curăţăm şi îi sculptăm sub formă de coşuleţe pe care le punem în apă rece cu sare la foc mic să dea câteva clocote.

Le scoatem cu atenţie fără a le manevra însă de mâner şi le lăsăm să se răcească.

Între timp pregătim umplutura. Amestecăm brânza cu puţin unt, smântână, mărar şi sare (dacă mai este necesară).

Umplem coşuleţele cu pasta de brânză, le trecem prin ou bătut şi apoi le punem la cuptor învârtindu-le din când în când ca să se rumenească frumos pe toate părţile. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net