„Coliere“ cu cremă

Ultima actualizare:

    Coliere cu cremă
Coliere cu cremă

Ingrediente

125 g făină

100 g unt (sau ulei)

250 ml apă

3 ouă

½ linguriţă sare

200 g frişcă

sirop de căpşuni

Preparare

Amesteci apa, untul, sarea şi le pui la fiert. Când dau în clocot, iei vasul deoparte, torni făina şi amesteci energic şi fără întrerupere până când aluatul se desprinde de pe pereţii vasului. Laşi la răcit. Când aluatul este aproape răcit, adaugi ouăle, unul câte unul şi amesteci până se încorporează perfect. Aluatul trebuie să fie moale, dar să nu curgă şi să-şi menţină forma când este aşezat în tavă. Introduci aluatul în poş şi modelezi cu ajutorul lui, pe o tavă neunsă, conturul unor inimi de mărimea unui măr. Introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru 10 minute, după care reduci focul la jumătate şi ai grijă să nu deschizi cuptorul în primele 20 de minute. Sunt gata după aproximativ 30 de minute, când îşi dublează volumul şi se rumenesc frumos, căpătând culoarea aurie. După ce se răcesc, tai inimioarele pe jumătate, le umpli cu frişcă amestecată cu sirop de căpşuni şi le serveşti celui drag.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net