Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori: «Prăjitura Zăpezii»

Ultima actualizare:

    «Prăjitura zăpezii»
«Prăjitura zăpezii»

Câştigătoarea noastră se numeşte Clementina Cojan. Ea va primi un aparat pentru vidat alimente.

Ingrediente pentru foi: 2 ouă, 9 linguri zahăr, 9 linguri lapte, 9 linguri ulei, 1 pliculeţ amoniac, 18 linguri făină, un praf de sare; Crema: 1/2 l lapte, 3 linguri făină, 250 g zahăr pudră, 4 linguri zahăr vanilinat, 200 g unt, 3 linguri dulceaţă de zmeură; Pentru decor: zahăr pudră vanilat.                                                  

Preparare

Pentru foi se mixează ingredientele şi din aluatul obţinut se coc cinci foi pe dosul tăvii, unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Pentru cremă se amestecă făina cu laptele şi se fierbe până se îngroaşă. Se lasă la răcit şi se freacă cu zahărul, untul şi zahărul vanilat. Se obţine o cremă spumoasă. Asamblăm prăjitura: foaie, cremă, foaie, întindem cele 3 linguri de dulceaţă de zmeură, foaie, cremă şi ultima foaie peste care presărăm din abundenţă zahăr pudră vanilinat. O tăiem a doua zi. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alimente diabet jpg
par gras jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
De ce ti e somn dupa ce bei cafea jpg
cub horoscop supărare png
FotoJet (13) jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net