Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori: «Prăjitura Zăpezii»

Ultima actualizare:

    «Prăjitura zăpezii»
«Prăjitura zăpezii»

Câştigătoarea noastră se numeşte Clementina Cojan. Ea va primi un aparat pentru vidat alimente.

Ingrediente pentru foi: 2 ouă, 9 linguri zahăr, 9 linguri lapte, 9 linguri ulei, 1 pliculeţ amoniac, 18 linguri făină, un praf de sare; Crema: 1/2 l lapte, 3 linguri făină, 250 g zahăr pudră, 4 linguri zahăr vanilinat, 200 g unt, 3 linguri dulceaţă de zmeură; Pentru decor: zahăr pudră vanilat.                                                  

Preparare

Pentru foi se mixează ingredientele şi din aluatul obţinut se coc cinci foi pe dosul tăvii, unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Pentru cremă se amestecă făina cu laptele şi se fierbe până se îngroaşă. Se lasă la răcit şi se freacă cu zahărul, untul şi zahărul vanilat. Se obţine o cremă spumoasă. Asamblăm prăjitura: foaie, cremă, foaie, întindem cele 3 linguri de dulceaţă de zmeură, foaie, cremă şi ultima foaie peste care presărăm din abundenţă zahăr pudră vanilinat. O tăiem a doua zi. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
omniasig depa e te obiectivul pe care i l a propus cu ocazia implinirii a 30 de ani peste 33 000 de copaci planta i in romania pentru un viitor sustenabil1 jpg
calculator curent jpg
branza istock jpg
zodiac 600x400 jpeg
Cozonac cu aluat oparit 696x392 jpg webp
Cozonac cu ciocolata, Majda foto Shutterstock side jpg
concert jpg
zodiac 2904106 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net