Ciulama de pui - Panazan Bianca Raluca

Ultima actualizare:

    Ciulama de pui
Ciulama de pui

Ingrediente:

4 pulpe de pui, 4 linguri de smântână, 3 linguri de făină, 1 ceapă albă, zeama în care vor fierbe pulpele, piper roşu, ulei, mărar.

Preparare

Pulpele de pui se pun la fiert în apă cu sare şi opţional se poate pune şi un morcov întreg (doar pentru gust).

Ceapa se pune la călit în ulei de măsline, cu boia dulce, ghimbir şi piper.

Când pulpele sunt aproape fierte se pun peste ceapa călită, adăugând câte un polonic de zeamă în care au fiert, se lasă la foc mic.

Pulpele se scot pe o farfurie, iar peste ceapă adăugăm smântâna amestecată cu făină şi subţiată cu puţină apă.

Adăugăm şi usturoiul tăiat rondele şi treptat câte un polonic din zeamă. Se amestecă în continuu, punem şi puţină sare şi piper.

După câteva minute se adaugă şi pulpele de pui, amestecând des.

Deasupra presărăm piper roşu şi mărar tocat mărunt!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net