Ciorbă cu aripioare de pui şi tăieţei de casă – Daniela Andrei

Ultima actualizare:

    Ciorbă cu aripioare de pui şi tăieţei de casă
Ciorbă cu aripioare de pui şi tăieţei de casă

Ingrediente:

4 aripioare de pui

2 cepe mici

un morcov

un păstârnac

dovlecel

un cartof potrivit

câteva roşii mici

rădăcina de ţelină

un ardei gras verde/galben mic

o jumătate de ardei capia roşu

o mână cu tăieţei de casă (uscaţi)

100 ml suc de roşii

sare după gust

300 ml borş de casă (umplut cu tărâţe)

verdeţuri proaspete: leuştean, pătrunjelul

Preparare:

Fierbem aripioarele în 2 litri de apă (adunând spuma formată de fiecare dată când este necesar).

Adăugăm legumele tocate după plac şi le fierbem împreună cu aripioarele.

Sărăm după gust, acrim cu borş şi colorăm cu suc de roşii.

Fierbem până ce dă în clocot, moment în care adăugăm tăieţeii.

Oprim focul după 2-3 minute şi presărăm verdeţurile tocate mărunt.

Se serveşte caldă. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
Ce nutrienți sunt esențiali pentru funcția cognitivă la adulți jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net