Ciocolată de casă - Carmen Nadaban

Ultima actualizare:

    Ciocolată de casă
Ciocolată de casă

Ingrediente

500 g ciocolată amăruie sau cu lapte, 400 g crema de lapte condensat (reţeta mai jos), 100 g nuci, alune sau stafide, 40 g unt; Ingredientele se pun într-o oală pe baie de aburi şi se amestecă până ce se topeşte ciocolata. Într-o tavă tapetată cu  foaie de copt se pune ciocolată şi se lasă la  frigider circa 3 ore sau în congelator maxim 1 oră. Lapte condensat: 250 g lapte praf, 400 g zahăr, 250 ml apă rece. Apa şi zahărul se pun pe foc. Când s-a topit zahărul se mai lasă un pic după care se ia de pe foc şi se lasă 10 min. Apoi siropul se pune într-un vas mai adânc, pentrut mixer, se adaugă jumătate din cantitatea de lapte praf, se mixează cu un mixer vertical , de preferinţă, când este amestecat bine se adaugă şi restul de lapte praf. Se mixează totul foarte bine şi laptele este gata. Se poate păstra într-un recipient acoperit  timp de 2 săptămâni în frigider. Laptele  după ce se răceşte se va îngroşa.

image
image
image
image
image
image
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net