Chiftele de varză

Ultima actualizare:

    Chiftele de varză
Chiftele de varză

Ingrediente

500 g varză albă

1 conopidă

4 ouă

300 g făină

200 g caşcaval

600 g pesmet

sare

piper

ulei pentru prăjit

mărar tocat mărunt

pătrunjel tocat fin

smântână

busuioc

Preparare

Rupi conopida în bucheţele, o speli sub jet de apă şi o pui la fiert 10 minute (cronometrezi din momentul în care începe să clocotească apa). O laşi la răcit şi o zdrobeşti cu furculiţa. Desfaci primele foi de la varză, pe care nu le foloseşti.  Restul verzei îl tai fideluţă şi căleşti, 10 minute, cu sare şi piper. O dai deoparte. Dai caşcavalul prin răzătoare şi îl amesteci cu ouăle bătute, apoi torni compoziţia peste varză, amesteci şi pui conopida zdrobită. Adaugi pătrunjelul şi mărarul. Amesteci. Presari făina, amesteci bine compoziţia şi, dacă e cazul, potriveşti de sare și piper. Formezi chifteluţe, le treci prin pesmet şi le prăjeşti în baie de ulei. Le serveşti cu smântână şi, dacă vrei un gust exotic, cu frunze de busuioc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net