Chiftele de pui – Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

    Chiftele de pui
Chiftele de pui

Ingrediente

•        carne tocată de pui

•        1/2 ceapă albă

•        1 ou

•        mărar

•        vegeta/piper/boia dulce

•        făină

•        ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Carnea tocată se amestecă cu condimentele, ceapa şi mărarul tocate mărunt. Se pune oul şi puţină făină cât să se lege puţin compoziţia. Cu mâna umedă se formează chiftele care se trec prin făină şi se pun la prăjit în ulei încins. Se prăjesc pe ambele părţi şi se scot pe un şervet de hârtie. Se servesc atât calde cât şi reci cu sos de usturoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net