Chec în trei straturi – Clementina Suciu

Ultima actualizare:

    chec în trei straturi
chec în trei straturi

Ingrediente:

6 gălbenuşuri, 6 linguri de zahăr, 3 linguri apă, 3 linguri ulei, 1/2 pachet praf de copt,6 linguri făină; Pentru stratul maro: 3 linguri cacao amestecate cu 3 linguri de nucă măcinată, 6 albuşuri, 6 linguri de zahăr, 3 linguri apă, 3 linguri ulei,1/2 pachet praf de copt, 6 linguri făină,1 linguriţă esenţă de vanilie,1 praf de sare   

Preparare:

Amesteci gălbenuşurile cu zahărul până când acesta se topeşte, apoi adaugi uleiul, apa şi amesteci bine.Apoi adaugi făina şi torni compoziţia în tava de chec tapetată cu hârtie de copt. Peste stratul galben adaugi amestecul de cacao şi nuci. Apoi, ultimul strat de albuşuri bătute cu zahăr, apă, ulei,esenţă şi făină. Dai la cuptor checul pentru 35 minute sau până când trece testul scobitorii. Îl feliezi abia după ce s-a răcit. Poftă bună! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net