Chec «Roxana» - Cojan Alice Sandra

Ultima actualizare:

    Chec Roxana
Chec Roxana

Ingrediente: 

8 ouă

500 g zahăr

250 ml ulei

2 linguri cacao

400 g făină.

Preparare:

Se bat ouăle cu zahărul până acesta se topeşte. Se adaugă pe rând uleiul, ca şi la maioaneză. Se adaugă făina şi când am pus jumătate din cantitate, scoatem din compoziţie o cană în care adăugăm cele 2 linguri de cacao, apoi adăugăm restul de făină. Tapetăm tava de chec şi punem compoziţia galbenă, apoi compoziţia maro şi facem striaţii cu o furculiţă. Dăm checul la cuptor pentru 40 minute. Îl feliem abia după ce s-a răcit şi pudrăm cu zahăr pudră vanilinat. Poftă bună!  



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
toba
1698834835 massif jpeg
601351988 25890405303914047 8863238633936513198 n (1) jpg
horoscop solstitiul de iarna jpg
piftie jpg
Stimulare artificiala creier Twitter jpg
7blji0 (2) jpg
cu ce te poate ajuta un avocat specializat in succesiune i imobiliare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net