Chec bicolor

Ultima actualizare:

    Chec bicolor
Chec bicolor

Ingrediente pentru aluat

4 ouă

350 g făină

50 g îndulcitor

150 ml ulei

100 ml lapte

1 praf de copt

2 linguri cacao

2 linguri esenţă de vanilie

Pentru glazură

100 g ciocolată neagră

2 linguri unt

Preparare

Mixezi ouăle cu îndulcitorul până îşi dublează volumul. Adaugi laptele, uleiul, esenţa de vanilie şi făina amestecată cu praful de copt. Aşezi într-o tavă hârtie de copt şi torni jumătate din compoziţie. În restul de aluat pui cacaua şi amesteci. Torni această compoziţie peste cea din tavă şi le amesteci cu o lingură. Dai tava la cuptor, încins în prealabil, până trece testul scobitorii. Scoţi checul din tavă şi-l îmbraci în glazura făcută din ciocolata topită amestecată cu unt.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
suc cola suc acidulat bauturi carbonatate shutterstock 361921463 jpg
vin rosu (2) jpg
porc carne adobestock jpg
Sos de rosii jpg
dans jpg
image png
horoscop 4 august jpg
BeFunky collage   2025 12 14T201653 072 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net