Cartofi rosti. Cum se face deliciosul preparate elvețian

Ultima actualizare:

Ce sunt rosti și cum se prepară? Plăcinta din cartofi rași este populară în Elveția și poate fi o variantă ideală pentru mic dejun, prânz sau cină.

Ingrediente: Pentru rosti: 4-5 cartofi medii, sare, după gust, piper, după gust, ulei, pentru prăjit; Pentru umplutură: 150 g smântână fermentată, 30 g rucola, 100 g porumb dulce din conservă.

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă, îi dai prin răzătoarea mare, apoi îi scurgi foarte bine. Îi condimentezi cu sare şi piper. Într-o tigaie bine încinsă, torni 2-3 linguri de ulei şi pui un strat subţire de cartofi, astfel încât să formezi o clătită. O prăjeşti la foc mediu, pe ambele părţi, până devine rumenă, apoi o scoţi pe prosoape de hârtie. Procedezi la fel până termini compoziţia de cartofi. Ungi rosti cu smântână, îi umpli cu boabe de porumb şi frunze de rucola, apoi îi pliezi. Îi serveşti calzi sau reci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net