Bulion de roşii – Brînduşa Aluculesei

Ultima actualizare:

    Bulion de roşii
Bulion de roşii

Ingrediente:

 -1 găleată mare de roşii

 -1 lingură “făinşag” (1 lingură busuioc uscat, 1 lingură cimbru uscat, 1 lingură rozmarin uscat, mixate împreună la viteză mare),

 -1 căpăţână de usturoi,

 -1 legătură de frunze de ţelină,

 -1 lingură de sare,

 -1 lingură de zahăr.

Mod de preparare

Se spală roşiile şi se taie felii, se dau prin maşină de scos seminţe şi se pune la fiert sucul obţinut, adăugăm o lingură de făinoşag, 1 lingură de sare şi o lingură de zahăr. Mie mi-a ieşit cam 8 litri de suc după ce am îndepărtat seminţele şi pieliţele. Am adăugat legătură de ţelină şi usturoiul şi când s-au fiert le-am scos şi le le-am aruncat. Fierbem sucul până scade cel puţin la jumătate din cantitatea pusă  pusă la fiert. Când considerăm că este destul de gros, oprim focul şi punem bulionul în borcane, le înfiletăm bine şi le dăm la cuptor pentru circa 20 de minute. Le lăsăm în cuptor până se răcesc apoi le băgăm la cămară. Să aveţi poftă dragilor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net