Brioşe cu căpşuni - Butnaru Daniela

Ultima actualizare:

    Brioşe cu căpşuni
Brioşe cu căpşuni

Ingrediente: 2 ouă, 200 g zahăr, 200 ml ulei, 300 ml iaurt, 1/2 linguriţă sare, sucul şi coaja de la o lămâie, 400 g făină, 1 şi 1/2 plic praf de copt, 500 g căpşuni.

Preparare

Amestecăm bine ouăle cu zahărul, cu mixerul, până îşi dublează compoziţia volumul. Adăugăm uleiul câte un pic, punem sarea, coaja de la lămâie şi lămâia stoarsă. Adăugăm iaurtul şi mixăm mai departe, la sfârşit punem praful de copt şi făina. Porţionăm cu lingura în fiecare recipient apoi adăugăm câteva căpşuni ...eu am ales să pun şi câţiva fulgi de migdale. Băgăm la cuptor 30 minute la 175 grade.Se pot coace în tăvi speciale sau hârtiuţe de brioşe, dar puneţi câte 3 odată să nu se lăbărţeze prea mult hârtiuţa şi să iasă aluatul afară. 



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
Ce nutrienți sunt esențiali pentru funcția cognitivă la adulți jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net