Brioşe cu banane şi nuci – Andra Constantinescu

Ultima actualizare:

    Brioşe cu banane şi nuci
Brioşe cu banane şi nuci

Ingrediente:

•           3 ouă;

•           135 g zahăr;

•           un praf de sare;

•           60 g nucă măcinată;

•           135 g făină;

•           115 g unt (se topeşte);

•           60 ml lapte bătut;

•           două banane;

•           12 forme mici din silicon pentru brioşe;

•           unt pentru uns formele de brioşe.

Mod de preparare:

Se dă drumul la cuptor pentru a se încălzi. Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul şi cu un praf de sare până când se obţine o compoziţie cremoasă. Se încorporează făina şi nucile măcinate, iar la final se înglobează untul topit şi laptele bătut. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare. Se decojesc bananele, se înjumătăţesc pe lungime, se feliază, apoi se încorporează în aluat împreună cu spumă de albuşuri. Se ung formele cu unt, apoi se umplu cu aluatul rezultat şi se bagă la cuptor până când brioşele se rumenesc frumos. Se servesc după ce se răcesc.

image
image
image
image
image
image
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net