Borș de sfeclă

Ultima actualizare:

    Borș de sfeclă
Borș de sfeclă

Ingrediente

400 g carne de vită

1/2 varză albă

1 ceapă

1 morcov

1 ardei gras

1 sfeclă roşie mare

2-3 cartofi

3-4 căţei de usturoi

1 conservă mică pastă de tomate

500 ml borş

½ legătură leuştean

1 legătură de pătrunjel

1 legătură de mărar

smântână, opţional

ulei

sare

piper

Preparare

Speli şi cureţi carnea, o tai şi o pui la fiert în 2 litri de apă, cu un praf de sare. Spumezi din când în când şi laşi la foc mic, până se înmoaie. Speli şi cureţi legumele. Toci ceapa şi varza, tai cubuleţe ardeiul, sfecla şi cartofii, şi dai prin răzătoarea mare morcovul. Căleşti în puţin ulei ceapa, ardeiul gras şi morcovul, apoi adaugi sfecla şi pasta de tomate. După câteva minute, stingi cu două căni de apă fierbinte şi laşi să fiarbă până se înmoaie sfecla, apoi le torni în zeama de vită. Când carnea este aproape gata, adaugi şi cartofii. După 15 minute pui varza, fierbi separat borşul şi-l torni în oală şi adaugi usturoiul pisat. Potriveşti de sare şi piper. Stingi focul şi, după câteva minute, presari verdeţurile tăiate. Poţi servi cu smântână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net