Ardei umpluţi cu carne de pui, la cuptor - Alice Sandra Antal

Ultima actualizare:

    Ardei umpluţi
Ardei umpluţi

Ingrediente:

1 pui, 1 kg ardei, 2 morcovi, 1 ceapă, 1 ţelină mică, 1 cană orez, sare, piper, 200 ml sos de roşii.

Preparare

Puiul spălat, porţionat se pune la fiert în apă cu sare. Când a fiert, scoatem carnea de pe oase. Separat călim în puţin ulei ceapa tocată mărunt. Adăugăm morcovul tăiat mărunt, ţelina, orezul spălat în mai multe ape şi lăsăm să se călească. La final, adăugăm şi carnea de pui tăiată mărunt. Adăugăm sosul de roşii, potrivim gustul de sare şi piper. Cu această compoziţie umplem ardeii, pe care i-am curăţat de cotoare şi seminţe. Îi aşezăm într-un vas termorezistent, punem şi 2 pahare din supa în care a fiert puiul şi dăm la cuptor pentru 40 minute. Sunt delicioşi atât calzi cât şi reci!

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net