Antricot de porc cu sos de ciuperci

Ultima actualizare:

    Antricot de porc cu sos de ciuperci
Antricot de porc cu sos de ciuperci

Ingrediente:

3 antricoate de porc, sare, piper, ulei, orez cu legume, pătrunjel; Pentru sosul de ciuperci: 250 g ciuperci, 1 lingură unt, 1 lingură sos de carne, 2 linguri smântână, 1 praf de sare.

Preparare:

Speli antricoatele, sărezi, piperezi și le ții la rece 2 ore. Le pui într- o tavă și torni ulei, astfel încât să fie unse pe toată suprafața. Le dai la cuptor la foc tare la început, apoi reduce flacăra, pentru a se coace treptat. Din când în când, adaugi puțină apă și stropești carnea cu sosul format. Antricoatele sunt gata atunci când furculița intră ușor în ele. Păstrezi o lingură din zeama lăsată de carne, pentru sosul de ciuperci. Pentru sosul de ciuperci, speli și tai ciupercile felii. Le înăbuși cu unt și cu sosul păstrat de la friptură. Presari sare și lași la fiert, amestecând din când în când. Adaugi smântâna și, după ce dă într-un clocot, mai ții la fiert până când scade sosul. Așezi pe farfurie antricoatele stropite cu sos de ciuperci, alături de pătrunjel mărunțit și, dacă vrei, o lingură de orez cu legume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net