În viteză, spre finală. Simona Halep e în turul 3 la US Open

Ultima actualizare:

    Simona Halep  a bătut-o pe  Bondarenko  în 90 de minute
Simona Halep a bătut-o pe Bondarenko în 90 de minute

Simona Halep continuă seria evoluţiilor foarte bune pe teren american. Românca, favorită numărul 2 la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, nu a avut emoţii cu Kateryna Bondarenko, din Ucraina, locul 104 WTA. Halep s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4 şi se pregăteşte de turul trei.

“Mă simt bine pe hard, îmi place să fiu agresivă. Eu am un joc agresiv, dar şi inteligent, pentru că ştiu să deschid jocul şi îmi oblig adversarele să alerge mult”, spunea Simona Halep în studioul Eurosport după ce a câştigat meciul din runda inaugurală contra neo-zeelandezei Erakovic.

Halep şi-a continuat şi aseară marşul spre finala US Open, ţinta ei pentru acest turneu. Românca a jucat exact, n-a fost nevoie să forţeze decât în anumite momente ale partidei şi s-a impus în două seturi. “US Open e primul turneu la care am un start aşa de bun”, a explicat Halep, apoi a dezvăluit şi cum a reuşit să depăşească perioada mai puţin fastă în care s-a aflat în această vară.

“Darren Cahill e un tip grozav. Îmi place că mă sprijină şi îmi spune mereu că trebuie să lupt. Cel mai important e că el crede în mine. Crede că pot câştiga meciuri, titluri. Acum şi eu cred asta. Mi-am luat o pauză de patru săptămâni după turneele slabe de la Roland Garros şi Wimbledon. Am fost la pământ atunci. Mi-a spus să nu mă ating de rachetă. Mi-a fost greu, dar l-am ascultat”, a spus românca.

Simona va juca mâine în turul trei al open-ului american. Ea o va întâlni pe câştigătoarea dintre japoneza Nara şi favorita publicului, Rogers. Meciul celor două s-a disputat azi-noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net