LIVE Wimbledon Simona Halep - Victoria Azarenka

Ultima actualizare:

    Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages
Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages

Simona Halep a învins-o în minimum de seturi pe Victoria Azarenka în optimile turneului de la Londra şi s-a calificat în ultimele opt jucătoare ale Wimbledonului din 2017.

Mâine are meci mare cu favorita publicului, britanica Johanna Konta, pentru a deveni lider mondial în clasamentul WTA. Să sperăm că, de această dată, se va descurca mai bine cu "povara" mizei pe umeri.

UPDATE / FINAL Victorie Halep: 7-6, 6-2. Presiunea era de vină! Halep a lovit mai dezinvolt pe serviciul Azarenkăi şi a închis meciul cu un break.

UPDATE / Din păcate, Halep nu reuşeşte să închidă meciul cu propriul serviciu, fapt care începe să devină o obişnuinţă pentru jucătoarea noastră. E 5-2 şi Azarenka serveşte pentru a se apropia la 5-3!

UPDATE / Azarenka îşi câştigă serviciul, dar sperăm că va rămâne doar un game de onoare şi pentru salvarea impresiei finale, nu un semnal al revirimentului! Halep are 5-1 şi serveşte pentru meci!

UPDATE / Nimic nu se mai leagă în jocul bielorusei, care loveşte nervoasă în toate mingile. Unele intră, dar cele mai multe merg afară sau se opresc în fileu. Iar Halep n-o mai scapă de mână! Românca e la doar un game de câştigarea meciului!

UPDATE / 4-0 pentru Halep după un game maraton, de aproape 10 minute, pe serviciul Azarenkăi. Meciul pare jucat, dar să nu ne culcăm pe o ureche! Simona mai are nevoie de două game-uri pentru sferturile de finală!

UPDATE / Halep câştigă un nou game la 0 pe propriul serivicui şi ajunge la "fatidicul" scor de 3-0! La cât de aiurea loveşte Azarenka probabil istoria de la Roland Garros nu se va mai repeta. Românca se îndreaptă spre o victorie în minimum de seturi.

UPDATE / Azarenka rămâne fidelă principiului său de a lovi cu putere în toate mingile, după modelul Ostapenko. Diferenţa e că bielorusei îi intră în teren mai puţine decât letonei şi Vika se cam bate singură! Halep ia break la 15 şi conduce cu 2-0 în setul 2.

UPDATE / Halep începe bine şi setul al doilea şi câştigă la serviciu!

UPDATE / SET Halep 7-6. Românca a jucat mai inteligent mingile din tie-break, iar bielorusa a riscat şi a pierdut! Românca şi-a adjudecat cu 7-3 game-ul decisiv.

UPDATE / E tie-break, unde Simona a ajuns cu ceva emoţii! Totuşi, ruleta rusească va decide acest set!

UPDATE / Constănţeanca a fost la două puncte de break, dar Azarenka a servit bine pe finalul game-ului şi conduce cu 6-5. Românca va servi pentru a se ajunge la tie-break. Nu prea îi place această postură, dar sperăm să facă faţă presiunii!

UPDATE / Halep îşi menţine firea într-un game complicat şi duce setul în prelungiri.

UPDATE / Azarenka îşi câştigă la 15 game-ul de serviciu şi e la nu pas de câştigarea primului set!

UPDATE / Halep a servit mai jos în acest game şi nu i-a permis Azarenkăi decât două retururi în forţă. Restul, mingi forţate şi greşite de bielorusă. E din nou egalitate!

UPDATE / Bielorusa loveşte cu putere maximă în toate mingile şi, inevitabil, apar şi erorile! După 3 mingi trimise în fileu, Azarenka îi oferă lui Halep break-ul înapoi. E totuşi 4-3 pentru Vika!

UPDATE / Azarenka a lovit foarte agresiv la retur, profitând de nişte servicii moi ale româncei şi a făcut un nou break! Bielorusa conduce cu 4-2!

UPDATE / Azarenka nu mai greşeşte nici ea la serviciu şi îi ia lui Halep un game la 0! fostul număr 1 mondial conduce cu 3-2.

UPDATE / Halep se stăpâneşte mai bine la serviciu şi egalează la 2. Niciun game nu e însă simplu în faţa Azarenkăi!

UPDATE / Românca revine şi câştigă pe serviciul Azarenkăi. E 2-1, dar se emrge din nou cap la cap!

UPDATE / Halep are din start probleme la serviciu. Vika face break şi conduce cu 2-0!

UPDATE / Azarenka începe perfect şi îşi câştigă fără probleme serviciul. 1-0 pentru bielorusă!

Halep şi Azarenka s-au mai întâlinit până acum, cea mai recentă confruntare fiind în 2015 la US Open, în faza sferturilor de finală. Atunci românca s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-4, într-unul dintre cele mai frumoase meciuri ale carierei. "Este unul dintre cele mai bune meciuri ale mele. Îmi amintesc că am alergat foarte bine, am lovit mingea foarte puternic, iar ea a făcut acelaşi lucru. Nivelul a fost foarte ridicat. De asemenea, am fost puternică din punct de vedere mental", a spus Simona.

Halep are şansa să ajungă în sferturile de la Wimbledon, adică îşi va egala performanţa de anul trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
Girona FC (EPA) jpg
CS Mioveni FC Botosani (Sportpictures) jpg
Mihaela Cambei (Facebook) jpg
Nationala Romaniei (Facebook) jpg
CS Universitatea Craiova (Sportpictures) jpg
Generatia de Aur a Romaniei site (Getty Images) jpg
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net