Vești proaste de la Simona Halep: nu joacă la Fed Cup!

Ultima actualizare:

    Simona Halep nu a putut s[ treac[ de locul 71 mondial, Laura Siegemund
Simona Halep nu a putut s[ treac[ de locul 71 mondial, Laura Siegemund

Simona Halep are parte numai de ghinioane de când a început anul 2017. După eșecul de la Shenzen, a venit cel de la Australian Open, unde a pierdut în primul tur, iar azi a fost nevoită să abandoneze și de la St.Petersburg. Veștile și mai rele au venit spre seară: sportiva e accidentată serios și nu va juca o lună.

Favorită principală a turneului din Rusia, românca trebuia să joace azi dimineață în sferturi împotriva Nataliei Vikhlyantseva. Meciul nu s-a mai disputat însă pentru că Simona a acuzat dureri la genunchi și nu a dorit să forțeze.

”Sunt foarte dezamăgită că a trebuit să mă retrag din sferturile de finală, dar genunchiul meu nu este ok. După ultimul meu meci, am simţit durere şi am considerat că e riscant să joc în continuare”, a mărturisit ocupanta locului patru mondial.

După ce a fost supusă unui control amănunțit, Simonei I s-a recomandat să facă pauză cel puțin o lună, astfel că prezența ei la meciul de Fed Cup, cu Belgia, de săpptămâna viitoare, este scoasă din discuție. ”Am nevoie de această pauză lungă ca apoi când voi reveni să fiu sută la sută. Nu voi juca la FedCup, Doha şi Dubai. Am decis să iau această pauză pentru a putea evolua la SUA, la Indian Wells şi Miami”, a anunțat tenismena.

Qatar Open se va disputa între 13 şi 18 februarie, iar Dubai Duty Free Championships este programat între 19 şi 25 februarie.Simona Halep va reveni pe teren la turneele Premier Mandatory din luna martie, de la Indian Wells (8-19 martie) şi Miami (21 martie - 2 aprilie).

Ea nu are puncte de apărat până la importantele competiţii americane, la care anul trecut a ajuns în sferturi de finală la ambele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net