UPDATE Ce au făcut românii azi la US Open!

Ultima actualizare:

    Marius Copil
Marius Copil

Simona Halep, care va juca la noapte contra Mariei Şarapova, nu e singura reprezentantă a României în prima zi a turneului de Mare Şlem de la New York.

UPDATE Marius Copil, locul 87 ATP, a fost învins de francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 12 ATP şi cap de serie numărul 8, în primul tur la US Open.

UPDATE Irina Begu, locul 55 WTA, a fost depășită de sportiva ucraineană Katerina Kozlova, numărul 118 mondial, scor 6-2, 7-6 (9/7), în primul tur.

Primele meciuri de pe tablourile de concurs, atât la masculin cât şi la feminin, vor începe la ora 18,00, dar conaţionalii noştri vor intra în scenă ceva mai târziu.

Astfel, în jurul orei 20.00, Marius Copil îl va întâlni pe francezul Jo-Wilfried Tsonga în a doua partidă de pe terenul 17. Copil, singurul român prezent pe tabloul masculin, are o misiune extrem de grea, Tsonga fiind cotat cu a opta şansă la cucerirea trofeului.

Tot în cursul serii de luni vor juca Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, în competiţia feminină. Begu e favorită certă în întâlnirea cu ucraineanca Kateryna Kozlova, jucătoare venită din calificări. În schimb, Buzărnescu, trecută şi ea prin calificări, are nevoie de o minune pentru a o învinge pe daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 5.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net