Turneul de la Madrid: Halep şi Cîrstea merg în turul doi. Programul de azi

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

În afara Monicăi Niculescu, eliminată de daneza Wozniachi, celelalte trei jucătoare din România prezente pe tabloul de la Madrid vor continua competiţia în turul secund.

Astfel, Simona Halep, a treia favorită a turneului, n-a avut nevoie decât de 57 de minute pentru a trece în două seturi, 6-1, 6-2, de Krystina Pliskova din Cehia, sora Karolinei Pliskova, o tenismenă mult mai bine cotată. Mai departe, Simona Halep se va întâlni cu veterana Roberta Vinci din Italia.

În schimb, Sorana Cîrstea a avut parte de un meci dramatic împotriva unei dintre favoritele de la Madrid, rusoaica Pavliucenkova, cap de serie numărul 13. Beneficiară a unui wild-card, românca s-a impus cu 6-1, 3-6, 7-6, după un meci care durat aproape două ore şi jumătate. În turul secund, Sorana Cîrstea se va duela cu tânăra americancă Cici Bellis.

Meciurile Simonei şi Soranei din turul doi vr avea loc marţi, tot atunci când pe zgura de la Madrid va juca în aceeaşi fază şi Irina Begu, contra suedezei Larsson.

La masculin, azi va intra în turneu Marius Copil, singurul reprezentant al României, care a primit un wild-card din partea lui Ion Ţiriac. Copil îl va înfrunta pe spaniolul Garcia Lopez, învingătorul urmând să joace cu favoritul numărul unu, britanicul Andy Murray.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net