Ţiriac, indicaţii pentru Halep: "Mai bine o rezolvi chirurgical"

Ultima actualizare:

    Ion ȚiriacFoto: Click!
Ion ȚiriacFoto: Click!

Fetele din echipa naţională de Fed Cup au fost vizitate la antrenamente de Ion Ţiriac. El a vorbit şi despre situaţia Simonei Halep, cea care s-a retras din echipă din cauza unei accidentări la genunchi.

Ion Ţiriac a vorbit despre situaţia medicală a Simonei Halep: „La Halep nu pot să mă pronunţ. Şi nici dacă aş putea, nu aş vrea să mă pronunţ”. Totuşi el, a continuat: ”Un sportiv de performanţă când are o problemă fizică trebuie din primul moment să o trateze nu doar cu seriozitate, dar să o şi rezolve. Pentru că altfel iei aspirină… şi cu aspirină nu rezolvi deloc problema. Mai bine o rezolvi chirurgical dacă e cazul”.

În 2011, Ion Țiriac a fost cel care a sfătuit-o pe Cristina Neagu să se opereze la umăr în Statele Unite ale Americii şi de atunci cariera handbalistei a fost ascendentă.

România va întâni Belgia în Grupa Mondială II, partide care vor avea loc sâmbătă şi duminică, începând cu ora 13.00, în Sala Polivalentă din Bucureşti. Tragerea la sorţi a partidelor e vineri, iar echipa noastră e reprezentată de Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Patricia Ţig.

”Nu le-am întrebat nimic pe fete, le-am dat buna ziua, le-am şi pupat, că altfel nu merge cu ele. Nu pot să-mi permit să le spun mai mult pentru că acum le-am văzut prima dată. Le-am mai văzut pe la televizor, pe undeva. Credeam că este domnul General aici (n.r. - ILie Năstase), dar văd că a plecat înainte şi vroiam să văd cum le merge. Nu pot să-mi dau că părerea, nu ar fi just din partea mea. De aia au căpitan de echipă, de aia au antrenor pe teren fiecare, să sperăm că le merge bine şi că vor câştiga meciul”, a declarat Ţiriac, citat de Doartenis.ro.

Ilie Năstase nu era la sală în momentul în care a venit Ion Ţiriac pentru că în realitate el s-a implicat destul de puţin în antrenamente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net